Het Groene Waaier Bos

Van: Maarten jan Leppink Locatie: hoek Fazantstraat - Peddemors Herinnering: Ben benieuwd hoe deze boom in het voorjaar uit gaat lopen. Maarten jan Leppink
Van: Angelica Keereweer Locatie: het Grintenbosch Herinnering: Deze berk staat trots midden in het heideveld van Het Grintenbosch Angelica Keereweer

Van:Wim Briggeman
Locatie: In de bocht van de Buurserbeek ten zuiden van de Koekkoeksbrug.

Herinnering: Prachtige boom langs de mountainbikeroute.

Wim Bruggeman

Van: Wim Oltwater Locatie: Kemperstraat

Wim Oltwater

Van: Wim Briggeman Locatie: Bij de vijver aan de Sleutelbloem. Herinnering: Twee prachtige oude eiken die kleur geven aan een nieuwe wijk.

Wim Briggeman

Van: Hermien Yimsel Locatie: Franshalsstraat bij de waterplas Herinnering: We hadden van fotogroep Haaksbergen de opdracht om een solitaire boom te fotograferen, ik heb gekozen voor deze boom omdat ik opgegroeid ben met deze boom. De foto is gemaakt vanaf de grond in het voorjaar, doordat er nog geen bladeren aanzaten geeft het een luchtig effect.

Hermien Yimsel

Van: Ank Twente Locatie: Ganzenbree Herinnering: We hebben deze boom ruim 25 jaar geleden geplant. De grilligheid van de takken is zeer imponerend en symboliseert hiermee de grilligheid van het leven.

Ank Twente

Van: Hotel Erve Bruggert Locatie: Hotel Erve Bruggert Midden op het erf. Herinnering: Deze boom is speciaal, Omdat deze geplant is door onze, Voor ouders de 5 generatie, En wij nu de 9 generatie zijn. Vandaar deze boom.

Erve Bruggert

Van: Han Hilderink Locatie: hoek Eeltinkveld (viaduct n18-Groothuisweg) Herinnering: Deze boom is als enige op deze plek gespaard gebleven voor de kap voor de N18.

Han Hilderink

Van: Jeroen Buunen Locatie: Natuurgebied Haaksbergerveen Herinnering: Deze markante boom staat alleen in een open hoogveen landschap. Trotseert weer en wind en straalt daarmee kracht uit!

Jeroen Buunen

Van: Marcel Twente Locatie: Achteraan in het Haaksbergerveen Herinnering: Tijdens een winterwandeling door het veen viel deze boom ons op door de rijp en sneeuw tegen een helder blauwe lucht in een prachtig landschap.

Marcel Twente