Pop up etalage in Haaksbergse dorpskern.

Haaksbergen – De Groene waaier is vanaf heden zichtbaar in de etalage aan de Molenstraat 4. Samen met haar vrienden Stichting Schaapskudde Haaksbergen en IVN Haaksbergen vraagt zij al vroeg het voorjaar meer aandacht voor het groen in het buitengebied. De Groene Waaier (Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer en Het Lankheet) is erg blij met de mogelijkheid in de Haaksbergse dorpskern te kunnen exposeren. De etalage blijft zichtbaar tot zich een nieuwe huurder meldt.

Het is de eerste keer dat IVN, Schaapskudde en De Groene Waaier gezamenlijk naar buiten treden. In de etalage is te zien hoe bijzonder het Haaksbergse buitengebied in al haar facetten is en wat de natuur ons, in feite om de hoek, te bieden heeft.

Via website degroenewaaier.nl is daarnaast de uitvoerige beschrijving getiteld  ‘Natuur en Landschap in Haaksbergen’ van Remy Remmelts en Lia en Han van Hagen (gratis) te downloaden. Met het voorjaar voor de deur kan iedereen ook zijn of haar ‘boom met een verhaal’ plaatsen op de kaart van Haaksbergen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp