Van Boekweitboer naar Dronepiloot

Beste bezoeker van Boekweitboer tot Dronepiloot

De Groene Waaier en Theatergezelschap De Reizigers willen u hartelijk danken voor uw bezoek aan de voorstellingen van vorige week. Waar we op donderdag geheel onverwacht werden overvallen door een hoosbui van drie kwartier, hielden we het vrijdag droog met een mooie zonsondergang. Ruim 250 mensen hebben op beide dagen de voorstellingen bezocht en er is een mooi bedrag aan vrije giften binnengekomen. Wijzelf hebben genoten van u als publiek. Er waren momenten, dat je een speld kon horen vallen, met name tijdens het hoorspel over de boerderij in 1943. Heike, het kolossale paard, heeft ongestoord aan het hooi geknabbeld, terwijl de voorstelling, inclusief omgetrapte melkemmers, eromheen gewoon doorging. Op Erve Op den Vens is de rust weergekeerd. De schaapskudde is weer vertrokken vanaf het veld bij het veen en je hoort de appeltjes weer vallen in de boomgaard.

De avond na de tweede voorstelling werd afgesloten door Eric Brinkmann van Landgoed Het Lankheet, Hugo Tromp van Staatsbosbeheer en Jaap in ’t Veld van Natuurmonumenten, als vertegenwoordigers van natuurcollectief De Groene waaier. Onder andere werd aangekondigd dat er wordt gewerkt aan de realisatie van een nieuwe voorstelling op meerdere locaties binnen De Groene Waaier in 2019. Wij hopen u daar weer te zien.

Rest ons nog om Jannie en René Smit hartelijk te danken voor het beschikbaar stellen van hun erf. Velen zullen de Onlandsweg 10 niet meer kunnen passeren, zonder zich de voorstellingen van vorige week weer aan zich voorbij te zien trekken!

Hieronder een foto impressie van de voorstelling

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp